Job vacancies

Lead Engineer Piping

Reference No O190012

Job description

Ben jij een Lead Engineer Piping én op zoek naar uitdagingen? Of heb je als Piping (Design) Engineer al e.e.a. aan extra verantwoordelijkheid gehad en ben je toe aan de volgende stap? Dan zijn we op zoek naar jou! Versterk het team en solliciteer!

• Wil jij participeren in uitdagende projecten?
Wij houden ons bezig met advies, engineering, ontwikkeling en uitvoering van nieuwe- en revamp projecten in de industrie (in de breedste zin van het woord). Dit zijn veelal uitdagende, complexe, multi- en single disciplinaire projecten. De services die wij hierin aanbieden gaan van conceptuele/Basic engineering tot en met constructie management.

• Wie zijn wij?
Je bent onderdeel van een dynamisch engineerings team, bestaande uit ongeveer 17 collega’s, waar we samen het verschil kunnen maken. Het team is betrokken en benaderbaar, waardoor er een prettige sfeer heerst. Vindt jij een écht goede werksfeer belangrijk? Kom dan eens kennismaken en het ervaren.

• Hoe kan jouw werkweek eruit zien?
Jouw werkzaamheden zijn divers. Zo stem je met de klant af wat op technisch vlak de opdracht wordt in combinatie met de diverse randvoorwaarden zoals planning, rapportage, opleverdata, etc. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor de werkverdeling, uren-/kostenbegroting en planning van het project.
Zelf ben je ook inhoudelijk betrokken bij de voorbereiding van conceptuele en complexe ontwerpen. Tevens ondersteun je Engineers en/of Designers waar nodig ook van andere disciplines. Jij checkt tekeningen, ontwerpen en berekeningen van collega’s binnen jouw vakdiscipline. Ook heb jij overleg met andere afdelingen/stakeholders.
Uiteindelijk draag jij zorg voor de op te leveren pakketten die overeen dienen te komen met de klantspecificaties (geldende kwaliteitsnormen, specificaties, etc.). Overall gezien onderhoud en beheer jij de relatie met de klant, collega’s en mogelijke leverancier(s).


Job requirements

• Wie ben jij?
Jij hebt relevante ervaring als Lead Engineer Piping of jij bent een (Senior) Engineer Piping die in zijn huidige baan al extra verantwoordelijkheden heeft en die klaar is voor zijn volgende stap en een proactieve houding hebt. Daarnaast ben je een échte teamspeler die pragmatisch is ingesteld.
We verwachten dat je tenminste een hbo-/hts-opleiding Werktuigbouwkunde / Mechanical Engineering of aanverwant hebt voltooid óf dat je middels werkervaring en vakinhoudelijke training, bijvoorbeeld een Designer positie, bent doorgegroeid.
Kennis van specifieke 3D ontwerp pakketten, bijvoorbeeld Autodesk Plant 3D , E3D en/of PDMS, is essentieel voor de invulling van deze positie. Tevens heb je kennis van projecten in de Pharmacie en drukvaten.

• Wat kun je van ons verwachten?
Wil jij bijdragen aan ons succes? Bij KH Engineering bieden we jou de kans om leiding te geven aan diverse uitdagende projecten. Je begrijpt onze klanten en weet als de beste wat hun behoefte is en hoe je daar in kunt voorzien. Binnen onze organisatie kun jij jezelf voortdurend professioneel ontwikkelen en haal jij het beste in jezelf naar boven.

Als jij onderdeel wordt van onze multidisciplinaire team, dan ontvang jij een marktconform salaris met 31 vakantiedagen op fulltime basis. We zijn een meedenkende dynamische werkgever waarbij flexibiliteit en persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Zo kan jouw werkdag starten zonder dat je in de file staat middels flexibele inlooptijden.


Job station

Regio Amsterdam

Apply for this job

Vestigingen

Establishment KH Sourcing B.V.

Kabelweg 21
1014 BA  Amsterdam

P: +31 (0)20 581 7219
F: +31 (0)20 581 2299
E: info@khsourcing.eu
Contact

Recent vacancies

Constructeur Civil, Structural & Architectural Amsterdam

In opdracht van haar zuster organisatie KH Engineering B.V. in Amsterdam is KH Sourcing op zoek naar een Constructeur Civil, Structural & Architectural. Het gaat om ... » more information

Lead Engineer Process Amsterdam

In opdracht van haar zuster organisatie KH Engineering B.V. in Amsterdam is KH Sourcing op zoek naar een Lead Engineer Process. Het zijn projecten die worden ... » more information

Designer Civil Structural & Architectural (Tekla) Amsterdam

Voor meerdere projecten in de regio Amsterdam is KH Sourcing, in opdracht van haar zuster organisatie KH Engineering, op zoek naar een Designer Civil, Structural & ... » more information

Lead Engineer Civil, Structural and Architectural (Germany) Duitsland (Germany)

On behalf of her sister company KH Engineering we are looking for an exprienced Lead Engineer in the Civil Structural Architectural discipline to strengthen our project ... » more information

Project Manager, werklocatie Taskforce Schiphol Oost Schiphol Oost

In opdracht van haar zuster organisatie KH Engineering B.V. in Amsterdam is KH Sourcing op zoek naar een Project Manager voor onze Taskforce op Schiphol. Het ... » more information